Wanneer zullen de van de kat muizen weg spelen.







  Startseite
  Über...
  Archiv
  Action-Summer!
  Action-Spring!
  The Humpadinger-Story
  Der ultimative US-Serienplaner
  bärnds Star Trek Watchlist
  oft kopiert - nie erreicht
  Crossi Tour I (work in progress)
  Jahresrückblick nullSIWWE
  Jahresrückblick nullSECHS
  Jahresrückblick nullFÜNF
  Geschenke!
  Gästebuch
  Kontakt
 

  Abonnieren
 



  Links
   BlogCity (Fleur de Biere)
   Mal Was!
   bärnds Musiksammlung
   bärnds DVD Collection
   evas blog
   hp vom robert aus der verwaltung




  Letztes Feedback




bärnds weekly artists charts

Jaro kann das mit den charts auch

und hier die Robert charts


mightyfool

Adopt one today!

http://myblog.de/zweiter

Gratis bloggen bei
myblog.de





Sunday:

American Dad (Season 4) FOX at 9:30 PM (30 min.)
Premiered: September 28, 2008

Californication (Season 2) Showtime at 10:30 PM (30 min.)
Premiered: September 28, 2008

Dexter (Season 3) Showtime at 10:00 PM (60 min.)
Premiered: September 28, 2008

Entourage (Season 5) HBO at 10:00 PM (30 min.)
Premiered: September 7, 2008

Family Guy (Season 7) FOX at 9:00 PM (30 min.)
Premiered: September 28, 2008

The Simpsons (Season 20) FOX at 8:00 PM (30 min.)
Premiered: September 28, 2008

True Blood (Season 1) HBO at 9:00 PM (60 min.)
Premiered: September 7, 2008


Monday:

The Big Bang Theory (Season 2) CBS at 8:30 PM (30 min.)
Premiered: September 22, 2008

Heroes (Season 3) NBC at 9:00 PM (60 min.)
Premiered: September 22, 2008

How I Met Your Mother (Season 4) CBS at 8:30 PM (30 min.)
Premiered: September 22, 2008

Prison Break (Season 4) FOX at 8:00 PM (60 min.)
Premiered: September 1, 2008

Terminator: The Sarah Connor Chronicles (Season 2) FOX at 9:00 PM (60 min.)
Premiered: September 8, 2008

Two and a Half Men (Season 6) CBS at 9:00 PM (30 min.)
Premiered: September 22, 2008


Tuesday:

90210 (Season 1) The CW at 8:00 PM (60 min.)
Premiered: September 2, 2008

Fringe (Season 1) FOX at 8:00 PM (60 min.)
Premiered: September 9, 2008

House (Season 5) FOX at 9:00 PM (60 min.)
Premiered: September 16, 2008


Wednesday:

Lost (Season 5) ABC at 10:00 PM (60 min.)
Premieres: January 21, 2009

Pushing Daisies (Season 2) ABC at 8:00 PM (60 min.)
Premiered: October 1, 2008

Scrubs (Season 8) ABC at 9:00 PM (30 min.)
Premieres: January 6, 2009

South Park (Season 12) Comedy Central at 10:00 PM (30 min.)
Premiered: March 12, 2008 Continued: October 8, 2008


Thursday:

30 Rock (Season 3) NBC at 9:30 PM (30 min.)
Premieres: October 30, 2008

Flashpoint (Season 1) CBS at 10:00 PM (60 min.)
Premiered: July 11, 2008

Grey's Anatomy (Season 5) ABC at 10:00 PM (60 min.)
Premiered: September 25, 2008

My Name is Earl (Season 4) NBC at 8:00 PM (30 min.)
Premiered: September 25, 2008

Smallville (Season 8) The CW at 8:00 PM (60 min.)
Premiered: September 18, 2008


Friday:

Everybody Hates Chris (Season 4) The CW at 8:00 PM (30 min.)
Premiered: October 3, 2008

Star Wars: The Clone Wars (Season 1) Cartoon Network at 12:00 AM (30 min.)
Premiered: October 3, 2008


Saturday:

The Spectacular Spider-Man (Season 2) The CW at 10:00 AM (30 min.)
Premieres: TBA



Verantwortlich für die Inhalte ist der Autor. Dein kostenloses Blog bei myblog.de! Datenschutzerklärung
Werbung